Hallbyggnader

Våra hallar

Från idé till färdig hallbyggnad


Vi är flexibla, vad gäller både konstruktion, material och utförande och våra skickliga och erfarna projektledare finns med i hela processen, från planering till färdig hallbyggnad eller anläggning. Det gör att du kan känna dig trygg som kund.

En grund av stål


Vi arbetar med olika typer av stålstommar som grund. Det är ett flexibelt och mångsidigt byggnadsmaterial utan begränsningar. Det gör att vi kan forma lösningar efter uppdraget – stort som litet. Vi dimensionerar och anpassar alltid efter de krav du ställer på byggnaden.

Hållbar fasad


Fasadmaterialet är en viktig komponent för hållbarhet och estetik. De vanligaste fasadmaterialen är betong, plåt, exempelvis trapetsprofilerad plåt eller färdigisolerade sandwichelement, och trä. Taket kan vara beklätt med plåt, fibercement, papp eller sedum. Har du andra önskemål försöker vi uppfylla dem. Endast fantasin sätter gränser.​​​​​

Estetik som passar er verksamhet


Vi integrerar fönster av den storlek, design och placering som både ger rätt ljusinsläpp och passar er fasad. Fönster levereras i material som trä, aluminium och pvc. Dörrar finns i såväl stål och aluminium som trä och portar finns för olika syften: takskjutport, vikport eller skjutport.

De inre detaljerna


Vill du ha hjälp med interiör utformning så kan vi också bistå med det. Traverser kan integreras med stommen för att underlätta i det dagliga arbetet, entresolplan kan ge mer lagringsyta och trappor kan fästas både utanpå fasaden och på insidan.​​​​​​
Bygg med oss

Din vision, vår verklighet – hallbyggnad med Jacob Lindh

​​​​​​​
Drömmer du om en perfekt hallbyggnad som passar just din verksamhet? Hos Jacob Lindh förvandlar vi din vision till verklighet. Med vår expertis och ditt engagemang skapar vi en hallbyggnad som inte bara uppfyller dina krav, utan överträffar dem.
Intresseanmälan ⤵