Bygg med oss

Bygg med oss - kvalitet i alla led

​​​​​​​
Att bygga med Jacob Lindh innebär att du kan förvänta dig kvallitet, från första kontakten och genom hela projektet. Vi har underleverantörer där du ska bygga. De vet vilka krav vi ställer och du kan känna dig trygg med att de levererar.

1.

​​​​​​​
Kunden kontaktar oss med en förfrågan. Vi tar notat och sätter ihop en offert. Efter noggrann genomgång av offerten upprättas efter överenskommelse ett köpeavtal.

2.

​​​​​​​
Vi går in i projektledningsfasen, tar fram tidsplan, ritningsunderlag, och förbereder beställning av stomme och övrigt byggmaterial.

3.

​​​​​​​
Vi beställer samtliga byggnadsprodukter hos våra noggrant utvalda underleverantörer. Materialet blir levererat i lagom tid till byggstart. Ska hallen monteras på en plintgrund är denna först ut i leveranskedjan.

4.

​​​​​​​
Stålstommen blir levererad och monteras. Ingår slutmontering färdigställs hallen på plats i samarbete med välrenommerade underleverantörer.

5.

​​​​​​​
Bygget klart. Vi tar hand om slutdokumentation och hallen överlämnas till kunden.
Bygg med oss

Gå från idé till färdig hallbyggnad med oss på Jacob Lindh


Vi är flexibla, vad gäller både konstruktion, material och utförande och våra skickliga och erfarna projektledare finns med i hela processen, från planering till färdig hallbyggnad eller anläggning. Det gör att du kan känna dig trygg som kund.
Intresseanmälan ⤵