Om oss

Jacob Lindh - Vi finns där du behöver oss

Om oss

​​​​​​​
Jacob Lindh AB är specialiserat på försäljning och byggnation av hallbyggnader. Vi arbetar med tre huvudinriktningar – lantbruk, ridhus och ridanläggningar samt industri- och lagerbyggnader. Vi projektleder och är ytterst ansvariga genom hela processen.

Kundanpassade lösningar

​​​​​​​
Vi levererar allt från oisolerade stålhallar av enklare sort till isolerade byggnader med kundunika lösningar. Vi utgår alltid från kundens önskemål och specifika behov, oavsett vilken typ av byggnation, ändamål och miljö det rör sig om. Vår främsta styrka ligger i projektledningen, att ro projektet i land från början till slut med fokus på kvalitet, noggrannhet och ett fulländat slutresultat. Detta kräver flexibilitet och en lyhördhet för kundpassade lösningar på alla plan.

Miljö & hållbarhet

​​​​​​​
Jacob Lindh arbetar långsiktigt med miljö- och kvalitetsfrågor. I vårt hållbarhetsarbete strävar vi kontinuerligt efter att minska vår miljöpåverkan och hitta de bästa lösningarna på energiförbrukning och avfallshantering. Vårt mål är alltid att driva vårt företag på ett ansvarsfullt sätt för både miljö och de anställdas välbefinnande.
Offert

Kontakta oss

​​​​​​​
Är du nyfiken på våra tjänster eller vill du veta mer om våra hallbyggnader? Kontakta oss gärna, vi ser fram emot att höra från dig!

Om Jacob Lindh AB: Din partner för hallbyggnader


Jacob Lindh AB är ett expansivt och kundfokuserat företag med över 20 års branscherfarenhet. Vi är specialiserade på försäljning och byggnation av hallbyggnader, och har tre huvudinriktningar:
 • Lantbruk: Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för djurstallar, maskinhallar och verkstäder, med fokus på funktionalitet, djurvälfärd och effektivitet.
 • Ridhus och ridanläggningar: Vi har en gedigen kunskap om ridhus och ridanläggningar och kan erbjuda allt från enkla ridhus till kompletta anläggningar med stall och tillbehör.
 • Industri- och lagerbyggnader: Vi projektleder och bygger lagerhallar, produktionsanläggningar och verkstäder, med fokus på optimalt utnyttjande av yta och goda arbetsmiljöer.

Vi tar helhetsansvar för ditt projekt

 • Projektledning: Vi har erfarna projektledare som ansvarar för hela processen, från idé till färdig hallbyggnad.
 • Byggnation: Vi har egna montörer och samarbetar med välrenommerade underleverantörer för att garantera en högkvalitativ och kostnadseffektiv byggnation.
 • Kundservice: Vi sätter stor vikt vid god kommunikation och kundservice. Vi finns tillgängliga för frågor och funderingar under hela projektet.

Våra styrkor

 • Engagemang: Vi brinner för att skapa hållbara och funktionella hallbyggnader som uppfyller våra kunders behov.
 • Kompetens: Vi har en bred kompetens inom hallbyggnation och kan erbjuda skräddarsydda lösningar för alla typer av behov.
 • Kvalitet: Vi använder endast material av högsta kvalitet och följer alltid gällande branschstandarder.
 • Trygghet: Vi är ett stabilt och välskött företag med goda ekonomiska resultat.

​​​​​​​Jacob Lindh AB – Din trygga partner för hallbyggnader


Här är några exempel på vad vi kan erbjuda:
 • Djurstallar: Vi bygger moderna djurstallar med fokus på djurvälfärd, effektivitet och god ventilation.
 • Maskinhallar: Vi erbjuder rymliga och funktionella maskinhallar för att optimera din lantbruksverksamhet.
 • Ridhus: Vi har en gedigen kunskap om ridhus och kan erbjuda allt från enkla ridhus till kompletta anläggningar med stall och tillbehör.
 • Lagerhallar: Vi projektleder och bygger lagerhallar i alla storlekar, med fokus på optimalt utnyttjande av yta.
 • Produktionsanläggningar: Vi skräddarsyr produktionsanläggningar för att passa din specifika verksamhet.
 • Verkstäder: Vi bygger moderna och funktionella verkstäder för en effektiv arbetsmiljö.

Vi samarbetar med välrenommerade leverantörer


Vi samarbetar med välrenommerade leverantörer för att garantera en högkvalitativ och kostnadseffektiv byggnation. Vi använder endast material av högsta kvalitet och följer alltid gällande branschstandarder.