Välkommen till Jacob Lindh

Ett tryggt val av hallbyggnader

Projekt

Våra projekt

​​​​​​​
Varje projekt representerar en unik utmaning och en skräddarsydd lösning som vi har levererat till våra nöjda kunder. Vi är stolta över att visa upp vår breda kompetens och vårt engagemang för att skapa hållbara och funktionella byggnader.
Hallbyggnader

  ↵​​​​​​​Vilken sorts hallbyggnad behöver du?


Drömmer du om en ny hallbyggnad för din verksamhet? Oavsett om du driver en butik, ett lantbruk, en ridanläggning eller en industriverksamhet har vi den perfekta lösningen för dig.

Affär, lager och industri


Oavsett om du driver en butik, ett lager eller en industriverksamhet utgör din hallbyggnad en viktig del av din verksamhet. Den ska vara funktionell och effektiv, men också representera ditt varumärke och skapa en positiv upplevelse för kunder, partners och anställda. Vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar för alla typer av affärs-, lager- och industribyggnader. Vi tar hänsyn till dina specifika behov och krav, och designar en byggnad som optimerar din verksamhet.

Lantbruk

​​​​​​​
Vi är experter på lantbruksbyggnader och har lång erfarenhet av att konstruera och bygga djurstallar, maskinhallar och verkstäder. Vi vet att varje lantbruksföretag har unika behov, och vi skräddarsyr därför varje byggnad för att passa just din verksamhet. Vi kan erbjuda allt från enkla och kostnadseffektiva lösningar till mer avancerade byggnader med komplexa funktioner.

Ridhus och ridanläggningar

​​​​​​​
Vi har en gedigen kunskap om ridhus och ridanläggningar och kan erbjuda kompletta lösningar för alla typer av behov. Vi tar oss an projekt som omfattar allt från det enklaste och mest kostnadseffektiva oisolerade ridhuset till isolerade ridhus med stalldel. Vi kan även erbjuda tillbehör som läktare, belysning och ventilation.
Offert

Behöver du en hallbyggnad?

Kontakta oss så får du en kostnadsfri offert på den byggnad du tänkt dig.
Referenser

Vad säger våra kunder?


Kundnöjdhet är vår högsta prioritet. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och leverera högkvalitativa byggnader som uppfyller deras behov.
​​​​​​​​​​​​​​⭐⭐⭐⭐⭐
​​​​​​​
”Valde Jacob Lindh AB utifrån priset, ett mycket proffsigt bemötande och möjligheten att uppföra hallen inom en viss tid, trots pressad tidsplan. Det var heller inga problem att göra flera ändringar i ritningen och jag fick en bra gjutare rekommenderad. Projektet löpte utan problem och blev så bra att det blev ytterligare en hall direkt och, inom snart framtid, ännu en och då större hall. Jag kan varmt rekommendera Jacob Lindh AB!”​​​​​​​​​​​​​​
​​​​​​​

Magnus Pehrsson, Magnerups Gård

​​​​​​​​​​​​​​⭐⭐⭐⭐⭐

”När vi byggde ridhus 2016 valde vi att bygga det med Jacob Lindh AB eftersom vi fått rekommendationer från andra kunder som varit nöjda. Allt fungerade problemfritt, från projektering till invigningen av vårt fina ridhus.”
​​​​​​​​​​​​​​

Daniel Nilsson

​​​​​​​​​​​​​​⭐⭐⭐⭐⭐

”Våra erfarenheter av samarbetet med Jacob Lindh AB är väldigt goda. Vi utgick från grundbehoven att ha säkra och överskådliga garage för våra maskiner. Under arbetet med ritningarna kunde vi komplettera med önskemål och krav. Nu har vi den byggnad vi tänkte oss men med ännu bättre funktion, trots att Jacob Lindh AB höll budget.”
​​​​​​​​​​​​​​

Göranssons Maskiner AB, Staffanstorp

​​​​​​​​​​​​​​⭐⭐⭐⭐⭐

”Vi valde Jacob Lindh AB som leverantör till vårt ridhus efter att ha sett ett ridhus de redan byggt och där kunden var nöjd. Samarbetet kring vårt ridhus fungerade mycket bra, från projektering till leverans. Tidsplan och budget har hållit som utlovat. Vi är mycket nöjda!”
​​​​​​​​​​​​​​

Susanne Bostam, Löddeköpinge