Artiklar

Stålhall som ridhus: En modern och flexibel lösning för ryttare och hästar

​​​​​​​
Skapa din drömridhus med en skräddarsydd stålhall från Jacob Lindh AB!
Oavsett om du vill ha en rymlig och ljus arena för tävling och träning, eller en praktisk och funktionell ridhall för vardagsbruk, erbjuder vi en modern och flexibel lösning i form av en robust stålhall.

Varför välja en stålhall som ridhus?


Hållbarhet och livslängd: Stålhallar konstrueras av starkt och tåligt stål som garanterar en lång livslängd och minimalt underhållsbehov. Du kan vara säker på att din investering ger dig många års problemfri användning.

Flexibilitet och anpassningsbarhet: Vi skräddarsyr din stålhall efter dina specifika behov och önskemål. Oavsett om du behöver en stor arena med läktare, en separat spolspilta eller en kombination av olika funktioner, kan vi skapa en optimal lösning för din verksamhet.

Kostnadseffektivitet: Stålhallar är en kostnadseffektiv lösning jämfört med traditionella byggnadsmaterial. Den snabba konstruktionen och minimala underhållsbehovet ger dig ekonomiska fördelar på lång sikt.

Ljus och rymd: Stålhallar ger en ljus och luftig atmosfär tack vare stora ljusinsläpp. Detta skapar en trivsam och behaglig miljö för både ryttare och hästar.

Energibesparing: Moderna stålhallar kan konstrueras med energieffektiva lösningar, såsom isolering och ventilationssystem, vilket bidrar till lägre driftskostnader och en mer hållbar verksamhet.

Jacob Lindh AB – din trygga partner

Vi på Jacob Lindh AB har över 30 års erfarenhet av att leverera skräddarsydda stålhallar till kunder runt om i Sverige. Vi samarbetar med välrenommerade leverantörer och konstruktörer för att erbjuda dig en komplett lösning av högsta kvalitet.

Våra tjänster:

 • Projektering: Vi hjälper dig att ta fram en ritning och en konstruktionsberäkning för ditt ridhus.
 • Leverans: Vi samarbetar med välrenommerade leverantörer för att leverera en hall av högsta kvalitet.
 • Montage: Vi samarbetar med certifierade montörer för att montera ditt ridhus på din gård.
 • Färdigställande: Vi kan även erbjuda tillbehör och inredningsdetaljer för att skapa en komplett lösning för din verksamhet.

Utrusta ditt ridhus med allt du behöver!

Förutom själva stålhallen finns det en mängd olika tillbehör som du kan välja till för att skapa en optimal och trivsam miljö för både ryttare och hästar. Här är några exempel på vad vi kan erbjuda:
Exempel på tillbehör:
 • Portar och dörrar: Vi erbjuder ett brett utbud av portar och dörrar i olika storlekar och material för att passa dina behov.
 • Ridhusunderlag: Vi kan erbjuda olika typer av ridhusunderlag som ger optimal komfort och säkerhet för hästarna.
 • Ljus- och ljudsystem: Vi kan installera ett modernt ljus- och ljudsystem som skapar en optimal ljusmiljö och ger dig möjlighet att spela musik eller annan ljudinformation i ridhuset.
 • Ventilationssystem: Ett effektivt ventilationssystem är viktigt för att skapa en god luftkvalitet i ridhuset. Vi kan erbjuda olika typer av ventilationssystem för att passa dina behov.
 • Uppvärmningssystem: Om du vill använda ditt ridhus under vinterhalvåret kan vi installera ett uppvärmningssystem som ger en behaglig temperatur för både ryttare och hästar.
 • Spolspilta: En spolspilta är en praktisk och hygienisk lösning för att tvätta hästarna efter träning eller tävling.
 • Läktare: Om du vill ha möjlighet för publik att se tävlingar eller träningar i ditt ridhus kan vi installera läktare.

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en kostnadsfri offert!


Telefon
046-26 10 400
E-post:
info@jacoblindh.se

Vi ser fram emot att samarbeta med dig!
Jacob Lindh AB – din specialist på stålhallar