Artiklar

Stålhallar för industrin: Maximera din potential med en skräddarsydd lösning

​​​​​​​
Skapa din drömindistrilokal med en skräddarsydd stålhall från Jacob Lindh AB!
Oavsett om du behöver en rymlig och robust industrilokal för tung produktion, eller en praktisk och funktionell lokal för lättare industriell verksamhet, erbjuder vi en modern och flexibel lösning i form av en robust stålhall.

Varför välja en stålhall som industrilokal?


Hållbarhet och livslängd: Stålhallar konstrueras av starkt och tåligt stål som garanterar en lång livslängd och minimalt underhållsbehov. Du kan vara säker på att din investering ger dig många års problemfri användning.

Flexibilitet och anpassningsbarhet: Vi skräddarsyr din stålhall efter dina specifika behov och önskemål. Oavsett om du behöver en stor yta med öppen planlösning, en separat kontorsdel eller en kombination av olika funktioner, kan vi skapa en optimal lösning för din verksamhet.

Kostnadseffektivitet: Stålhallar är en kostnadseffektiv lösning jämfört med traditionella byggnadsmaterial. Den snabba konstruktionen och minimala underhållsbehovet ger dig ekonomiska fördelar på lång sikt.

Ljus och rymd: Stålhallar ger en ljus och luftig atmosfär tack vare stora ljusinsläpp. Detta skapar en trivsam och effektiv arbetsmiljö för din personal.

Säkerhet: Stålhallar är en säker konstruktion som tål tuffa väderförhållanden och skyddar din verksamhet effektivt.

Energibesparing: Moderna stålhallar kan konstrueras med energieffektiva lösningar, såsom isolering och ventilationssystem, vilket bidrar till lägre driftskostnader och en mer hållbar verksamhet.

Jacob Lindh AB – din trygga partner

Vi på Jacob Lindh AB har över 30 års erfarenhet av att leverera skräddarsydda stålhallar till kunder runt om i Sverige. Vi samarbetar med välrenommerade leverantörer och konstruktörer för att erbjuda dig en komplett lösning av högsta kvalitet.

Vi erbjuder:

 • Projektering: Vi hjälper dig att ta fram en ritning och en konstruktionsberäkning för din industrilokal.
 • Leverans: Vi samarbetar med välrenommerade leverantörer för att leverera en hall av högsta kvalitet.
 • Montage: Vi samarbetar med certifierade montörer för att montera din industrilokal på din tomt.
 • Färdigställande: Vi kan även erbjuda tillbehör och inredningsdetaljer för att skapa en komplett lösning för din verksamhet.

Utrusta din industrilokal för optimal effektivitet!


Förutom själva stålhallen finns det en mängd olika tillbehör som du kan välja till för att skapa en komplett och effektiv arbetsmiljö för din verksamhet. Här är några exempel på vad vi kan erbjuda:
​​​​​​​

Exempel på tillbehör:

 • Portar och dörrar: Vi erbjuder ett brett utbud av portar och dörrar i olika storlekar och material för att passa dina behov.
 • Inredningsdetaljer: Vi kan erbjuda hyllsystem, verkstadsinredning, belysning och annan inredning för att skapa en funktionell och effektiv arbetsmiljö.
 • Ljus- och ljudsystem: Vi kan installera ett modernt ljus- och ljudsystem som skapar en optimal ljusmiljö och ger dig möjlighet att spela musik eller annan ljudinformation i industrilokalen.
 • Ventilationssystem: Ett effektivt ventilationssystem är viktigt för att skapa en god luftkvalitet i industrilokalen. Vi kan erbjuda olika typer av ventilationssystem för att passa dina behov.
 • Uppvärmningssystem: Om du vill använda din industrilokal under vinterhalvåret kan vi installera ett uppvärmningssystem som ger en behaglig temperatur för din personal.
 • Säkerhetssystem: Vi kan erbjuda olika typer av säkerhetssystem, såsom larm, övervakningskameror och passersystem, för att skydda din verksamhet och ditt gods.
 • Produktionsutrustning: Vi kan erbjuda olika typer av produktionsutrustning, såsom kranar, traverskranar, lyftbord och verktyg, för att optimera din produktionsprocess.

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en kostnadsfri offert!


Telefon
046-26 10 400
E-post:
info@jacoblindh.se

Vi ser fram emot att samarbeta med dig!
Jacob Lindh AB – din specialist på stålhallar