Artiklar

Stålhall för lantbruk: En robust och flexibel lösning för din verksamhet

​​​​​​​
Optimera din gård med en skräddarsydd stålhall från Jacob Lindh AB!
Oavsett om du behöver en maskinhall för att skydda dina dyra maskiner och redskap, en spannmålslager för att effektivt hantera din skörd, eller en rymlig ladugård för djurens välbefinnande, erbjuder vi en robust och flexibel lösning i form av en modern stålhall.

Varför välja en stålhall för ditt lantbruk?


Hållbarhet och livslängd: Stålhallar konstrueras av starkt och tåligt stål som garanterar en lång livslängd och minimalt underhållsbehov. Du kan vara säker på att din investering ger dig många års problemfri användning.

Flexibilitet och anpassningsbarhet: Vi skräddarsyr din stålhall efter dina specifika behov och önskemål. Oavsett om du behöver en stor yta för maskinförvaring, en klimatstyrd ladugård eller en kombination av olika funktioner, kan vi skapa en optimal lösning för din verksamhet.

Kostnadseffektivitet: Stålhallar är en kostnadseffektiv lösning jämfört med traditionella byggnadsmaterial. Den snabba konstruktionen och minimala underhållsbehovet ger dig ekonomiska fördelar på lång sikt.

Ljus och rymd: Stålhallar ger en ljus och luftig atmosfär tack vare stora ljusinsläpp. Detta skapar en trivsam miljö för både djur och personal, och underlättar effektivt arbete.

Energibesparing: Moderna stålhallar kan konstrueras med energieffektiva lösningar, såsom isolering och ventilationssystem, vilket bidrar till lägre driftskostnader och en mer hållbar verksamhet.

Jacob Lindh AB – din trygga partner

Vi på Jacob Lindh AB har över 30 års erfarenhet av att leverera skräddarsydda stålhallar till lantbrukare runt om i Sverige. Vi är stolta över att erbjuda en komplett lösning, från projektering och konstruktion till montage och färdigställande.

Våra tjänster:

 • Projektering: Vi hjälper dig att ta fram en ritning och en konstruktionsberäkning för din stålhall.
 • Montage: Vi monterar din stålhall på din gård med egna certifierade montörer.
 • Färdigställande: Vi kan även hjälpa till med tillbehör och inredningsdetaljer för att skapa en komplett lösning för din verksamhet.

Exempel på användningsområden:

 • Maskinhall: En maskinhall skyddar dina dyra maskiner och redskap från väta, vind och stöld. Du kan också använda din maskinhall som verkstad för reparation och underhåll av dina maskiner.
 • Spannmålslager: Ett spannmålslager ger dig en effektiv och säker förvaring av din skörd. Du kan använda din spannmålslager för att torka, lagra och distribuera din spannmål.
 • ladugård: En ladugård ger dina djur en trygg och bekväm miljö. Du kan anpassa din ladugård för mjölkkor, grisar, höns eller andra djur.
 • Ridhus: Ett ridhus ger dig en möjlighet att träna och tävla oavsett väder. Du kan använda ditt ridhus för både hoppning och dressyr.
 • Verkstad: En verkstad ger dig en plats att reparera och underhålla dina maskiner och redskap. Du kan också använda din verkstad för att bygga och snickra.
 • Lager: Ett lager ger dig en plats att förvara dina förnödenheter och reservdelar. Du kan använda ditt lager för att organisera och effektivisera din verksamhet.
Vi kan även hjälpa till med:
 • Portar och dörrar
 • Inredningsdetaljer
 • Ventilationssystem
 • Belysning
 • Uppvärmningssystem

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en kostnadsfri offert!


Telefon
046-26 10 400
E-post:
info@jacoblindh.se

Vi ser fram emot att samarbeta med dig!
Jacob Lindh AB – din specialist på stålhallar för lantbruk